Engineering

Projectmanagement

 Projectmanagement speelt een belangrijke rol in onze organisatie. Vanaf het moment dat we een opdracht krijgen tot het moment van uitlevering worden er verschillende stappen genomen. Uw order wordt tijdens dat traject zorgvuldig en volgens vaste protocollen verwerkt. Onze medewerkers op de verschillende afdelingen begeleiden het productieproces van design, engineering en proefserie tot aan de productie.

Procesoptimalisatie

Bij Rademakers streven we ernaar om ons eigen productieproces te optimaliseren. Als iets efficiënter kan, dan doen we dat ook. We kijken constant naar mogelijkheden om onszelf te verbeteren. Als klant merkt u dat aan de betrouwbare processing, de constante kwaliteit van onze producten en een marktconforme kostprijs.

Cost engineering

Als opdrachtgever wilt u niet te veel betalen. Wij houden daar tijdens ons productieproces rekening mee. Door slimmer te werken bijvoorbeeld. We staan open voor co-engineering en samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en opdrachtgevers. Hoe kunnen we uw kostprijs verlagen? Welke aanpassingen kunnen we doorvoeren in uw ontwerp of in het proces om het product qua kostprijs nog aantrekkelijker te maken voor u? Onze engineers denken daar graag over mee met u.

Rademakers Gieterij BV
Langestraat 12, 7891 GA Klazienaveen
Postbus 2, 7890 AA Klazienaveen
The Netherlands

T: +31 (0) 591 547 000
E: info@rademakersgieterij.com

Contactformulier Rademakers