Kwaliteit

Rademakers Gieterij is een producent van hoogwaardige producten van grijs gietijzer. We werken voor opdrachtgevers uit diverse branches, van de agrarische sector tot machinebouw en van automotive tot funderingstechniek. De kern van onze productie is ons smeltbedrijf, waar we ijzer smelten met een hete wind koepeloven. Dat is een volautomatisch proces. We hebben een capaciteit van maximaal 11 ton gesmolten ijzer per uur.

Het is ons doel om een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. Dat betekent dat advisering op het gebied van design en engineering een belangrijke plaats inneemt in het proces. We ondersteunen onze klanten bij het maken van de beste keuzes op het gebied van design, materiaal en ontwerp. Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium.

We gebruiken gespecialiseerde software om het gietproces te simuleren om eventuele risico’s al van te voren in kaart te brengen en aanpassingen doen als dat nodig mocht zijn. Daardoor kunnen we zo efficiënt mogelijk produceren en kunt u als opdrachtgever altijd vertrouwen op een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Rademakers Gieterij staat het leveren van kwaliteitsproducten centraal. Wij zijn ISO-9001:2015 en ISO-14001:2015 gecertificeerd. Wij besteden veel aandacht aan het continue verbeteren en stabiliseren van onze bedrijfsprocessen.

3D scanner

Rademakers beschikt over een digitale 3D-scanner die we inzetten om nieuwe modellen nauwkeurig te controleren. We maken van alle modellen een meetrapport. Daardoor kunnen eventuele problemen al van tevoren worden gesignaleerd en opgelost. Het geavanceerde systeem stelt ons zelfs in staat om complexe modellen te toetsen met behulp van live tracking en virtual assembly. Daarnaast kunnen we de slijtage van de modellen goed monitoren met de 3D-scanner.

Rademakers Gieterij BV
Langestraat 12, 7891 GA Klazienaveen
Postbus 2, 7890 AA Klazienaveen
The Netherlands

T: +31 (0) 591 547 000
E: info@rademakersgieterij.com

Contactformulier Rademakers